Prima pagină > Femei > La multi ani Ana Lesko!

La multi ani Ana Lesko!

Astazi este o zi buna pentru a inaugura un blog nonconformist, al unei tinere dotate cu inteligenta. Coincidenta sau nu, una din femeile din Romania pe care o admir isi serbeaza tot astazi ziua de nastere: Ana Lesko. La multi ani Ana!

Ana Lesko

Anna Lesko s-a nascut pe data de 10 ianuarie 1979, la Chisinau, numele sau real fiind Anna Stepvania Lyzhcko. Are origini ruso-ucrainiene si a trait in Republica Moldova pana la varsta de 17 ani cind a venit in Romania unde a decis ulterior sa se stabileasca. Si-a inceput cariera muzicala in urma cu 7 ani cu melodia Ard in flacari de pe albumul Flacari. Un lucru mai putin stiut este ca frumoasa moldoveanca este absolventa a Facultatii de Drept din Bucuresti, renuntand totusi la cariera de avocat in favoarea marii ei pasiuni – pictura. A luat lectii de pictura de la Sabin Balasa , despre care astista spune ca a fost o inspiratie pentru ea.

Sunt putine femei in Romania pe care le admir pentru inteligenta, caracterul si aspectul lor fizic. Ana Lesko se numara printre ele, pentru ca a stiut sa tina barbatii in sah, nu si-a pierdut capul dupa bani, si stie sa isi traiasca viata din plin. Este frumoasa, dorita si exotica. Si orice ati spune, stiu ca oricare dintre voi a visat macar o clipa la Ana Lesko.

Anunțuri
Categorii:Femei Etichete:, ,
  1. 18 Februarie 2010 la 14:13

    buna e analesko!

  2. Andrei
    12 Aprilie 2010 la 00:06

    Ce e de admirat ? Ca a venit de la Chisinau si a trecut prin paturile tuturor maharilor ca sa fie cantareata? Noroc cu un Columbeanu care in schimbul unor favoruri sexuale,i-a scos ablum,i-a luat casa,masina si a facut-o vedeta.In alt articol vorbeai de femeile care se culca pentru bani cu barbati,dezaprobi,nu? Atunci cum de pe Lesko o vezi inteligenta?Pentru faptul ca stie sa lege doua vorbe?Cum putem disocia caracterul de 5 carti lecturate.No comment !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: