Prima pagină > Femei > Top 10 lucruri pe care doar barbatii le pot face

Top 10 lucruri pe care doar barbatii le pot face

Ieri publicam o lista cu lucrurile pe care le pot face doar femeile, si ca sa nu par nesuferita, voi publica astazi o lista similara cu lucrurile pe care doar barbatii le pot face.

Barbatii pot:
1. sa faca topless – bine si femeile pot face, dar doar la plaja, pe cand barbatii pot ramane doar in sort oricand vor ei.

2. sa reziste la bautura – stiintific vorbind, corpul unui barbat secreta o cantitate mai mare de enzime care descompun alcoolii, motiv pentru care pot bea fara nici o problema 2 beri sau un pahar dublu de vodka fara sa se simta ametiti.

3. sa se orienteze – barbatii pot citi mai usor o harta si se pot orienta intr-o locatie necunoscuta mult mai usor decat femeile.

4. sa nu se epileze / rada – barbatii pot lasa parul sa creasca fara sa arate ridicol. Ba chiar un barbat cu mustata sau barba poate fi mai sexy.

5. sa se rada in cap – e adevarat ca mai exista si femei care s-au ras in cap, dar au facut-o pentru bani (Natalie Portman, Sigourney Weaver si Demi Moore).

6. sa practice orice tip de sport la nivel profesionist – si aici exista exceptii, putem spune ca si femeile joaca fotbal sau hokey, insa doar barbatii o pot face la nivel profesionist la nivel mondial.

7. sa fertilizeze oua – chiar daca un bebelus poate fi conceput „in vitro” este necesar un barbat pentru a fertiliza ovulele.

8. sa isi faca nevoile din picioare – un avantaj major al barbatilor care le da posibilitatea de „a se usura” dupa colt fara prea mari batai de cap.

9. sa-si bage p**a (la figurat) – e clar ca la propriu o pot face, insa la figurat pare atat de natural incat o femeie care foloseste aceasta expresie va arata ridicol si falsa.

10. sa imbatraneasca mai incet – fara creme antirid sau remedii naturiste, pielea barbatilor isi mentine tonifierea mult mai mult decat cea a femeilor (datorita hormonilor si grosimii), motiv pentru care la acestia ridurile apar mai tarziu. Si sunt si mai sexy grizonati…

Reclame
Categorii:Femei Etichete:, ,
 1. 13 aprilie 2010 la 13:39

  Cred că şi aici pot să găsesc câteva nepotriviri/ tipare, însă nu are rost să le enumăr.
  Să fii femeie nu înseamnă să foloseşti creme sau tratamente.

 2. 14 aprilie 2010 la 15:04

  dar tot femeia ramane cea care controleaza totul.este o vorba:in spatele unui barbat puternic este o femeie puternica,asa ca…

 3. 14 aprilie 2010 la 17:43

  2. sa reziste la bautura – nu fi așa sigură, nu m-aș mira să aflu că defapt e adevărat contratiul(incercă să vezi cum stau trebuirrle în Anglia)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: