Prima pagină > Viata de zi cu zi > Estetica dentara

Estetica dentara

cabinet stomatologic Vizitele regulate la un cabinet stomatologic ar trebui să se afle pe lista de priorităţi a oricărei persoane care se respectă. Un control de rutină este necesar chiar dacă nu simţi că ai avea vreo problemă cu dantura. De asemenea, stomatologia te poate ajuta şi în alte situaţii, nu numai atunci când vine vorba de carii, căci pe lângă stomatologie clasică, poţi apela şi la estetica dentară în cazul în care natura nu te-a înzestrat cu dinţi perfect regulaţi.

Zâmbetul trebuie îngrijit la fel de bine ca şi oricare parte a corpului nostru. Zâmbetul este, în primul rând, cheia cu care vei deschide sufletul celor din jur şi care îţi poate asigura o carieră de succes şi o viaţă socială strălucită. Oamenii care ştiu că au un zâmbet frumos, curat, râd întotdeauna cu poftă şi se simt bine în pielea lor. De aceea, dacă nu ai norocul de a deţine dinţi drepţi şi albi, trebuie să faci tot posibilul pentru a-i obţine.

Estetica dentară vine cu mai multe soluţii, astfel încât să poţi alege ceea ce ţi se potriveşte mai bine. Desigur, la un cabinet stomatologic, medicul îţi va recomanda procedurile necesare obţinerii zâmbetului visat în funcţie de rezultatele controlului efectuat înaintea luării oricărei decizii. Iată câteva dintre aceste proceduri:

Albirea dinţilor este soluţia la care apelează majoritatea celor care doresc să îşi îmbunătăţească imaginea. Aceasta constă în îndepărtarea petelor de cafea, tutun, sau a decolorării cauzate de înaintarea în vârstă. Procesul de albire poate duce la o diferenţă de zece nuanţe. Totuşi, este recomandată albirea numai cu două sau trei nuanţe, deoarece efectul ar putea fi unul artificial dacă se exagerează.

Pentru cei care nu au o dantură regulată, există posibilitatea de remodelare a dinţilor. Aceasta constă, în primul rând, în pilirea repetată a anumitor zone pentru a se ajunge la forma dorită. De asemenea, smalţul dinţilor poate fi remodelat prin îndepărtare sau chiar adăugare, în funcţie de necesitate. Avantajul este că această procedură nu este numai eficientă, dar şi nedureroasă.

Pentru dinţii care nu pot fi albiţi pentru că sunt prea sensibili, există o altă soluţie: faţetarea. Faţetarea constă în lipirea unor plăcuţe din ceramică de dinte, astfel încât dantura să sfârşească prin a fi nu numai perfect albă, ci şi regulată, fără a pune în nici un pericol smalţul dinţilor.

Tot la un cabinet stomatologic poţi să te interesezi de un aparat ortodontic potrivit pentru a-ţi îndrepta dantura. Acest procedeu ţine, într-un fel, tot de estetica dentară, însă este de o deosebită importanţă atunci când vine vorba de sănătatea dinţilor, a maxilarului şi a mandibulei. Prin urmare, indiferent de problema cu care te confrunţi, stomatologia are răspuns la toate întrebările tale.

Anunțuri
Categorii:Viata de zi cu zi
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: