Prima pagină > General > Pokerul online ca afacere

Pokerul online ca afacere

poker online Marea majoritate dintre noi, cand aud de poker online se gandesc doar la un simplu joc de noroc. Pentru cei care stiu insa ce inseamna acest joc, factorul de noroc se transforma in strategie sau afacere. In doar cateva ore petrecute online intr-un turneu de poker poti sa te alegi cu o suma mai mare decat salariul mediu in Romania.

Din pacate in Romania nu exista prea multe casinouri in care sa poti juca poker la masa, de aceea alternativa mediului online este singura posibilitate ramasa de luat in calcul. Este comoda, intrucat poti juca de acasa, atunci cand vrei sau in ce locatie vrei.

Orice jucator pasionat de poker poate ajunge sa castige din asa ceva daca este pregatit sa joace cu seriozitate, luciditate si pragmatism.
Pentru inceput, e nevoie insa de un site de training. Multe sunt scumpe, cu traineri care cer pe ora cam cat ar castiga ei jucand, dar sunt si unele ieftine. De asemenea exista carti de specialitate pe diverse tipuri de jocuri: poker texas holdem, poker pe dezbracate, etc.

Pentru a castiga experienta pot fi folosite si jocurile online simulate, care nu necesita o inregistrare platita, dar care nici nu iti vor aduce castiguri reale.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: